Actuele vacatures voor ouderen

Wil je graag doorwerken na de pensioengerechtigde leeftijd? Dan ben je bij Oudstanding aan het juiste adres. Met de leukste vacatures voor ouderen zorgen wij ervoor dat je aan de slag kunt gaan binnen een passende functie. We vertellen je graag hoe het werkt. 

 

vacatures voor ouderen

 

Over Oudstanding

Oudstanding is al ruim 20 jaar specialist in het uitzenden van ervaren mensen. Het doel? Senioren koppelen aan de juiste werkgevers. Deze organisaties lopen uiteen van top 20 organisaties tot het grotere MKB. Oudstanding werkt vanuit de overtuiging dat opgedane kennis en ervaring in een mensenleven zeer waardevol en welkom zijn binnen diverse bedrijven. Dit in combinatie met weten wat er leeft binnen de doelgroep zorgt ervoor dat we altijd leuke banen kunnen aanbieden aan onze ouderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuke, nieuwe concepten

Hiernaast is Oudstanding niet vies van meewerken aan een nieuw concept, zoals het laten samenwerken van ouderen en jeugd. Hier vang je twee vliegen in een klap mee, namelijk het oplossen van tekorten op de markt en het uitwisselen van kennis en ervaring tussen jong en oud. Een voorbeeld hiervan is de pilot waarbij een senior de bakwagen van een boodschappenbezorgdienst bestuurt en de jongere deze boodschappen bij klanten thuis naar de keuken brengt. 

 

Vacatures binnen de zorg en het onderwijs

Op zoek naar een uitdaging binnen de zorg of het onderwijs? Dan is Oudstanding het uitzendbureau dat perfect bij je past. We hebben namelijk diverse soorten vacatures voor senioren binnen de zorg en het onderwijs. Hiernaast hebben we ook genoeg vacatures binnen de hospitality. Het fijne aan al onze vacatures is dat het stuk voor stuk functies betreft waarbij je actief blijft op sociaal gebied. Het maken van een praatje hoort erbij, of dit nu met klanten, collega’s, studenten of patiënten is. 

 

Hoe kan ik mij aanmelden als oudere?

Ga je de uitdaging graag aan? Dan is het alleen nog zaak om te bedenken of je tot de doelgroep behoort. Kan en wil je nog werken en heb je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt? En zie je jezelf als iemand die nog steeds middenin de samenleving staat? Dan is het tijd om kennis te komen maken met Oudstanding! Dit doe je door een kijkje te nemen tussen de actuele vacatures op onze website. Kies een functie waar je direct enthousiast van wordt en die aansluit op jouw wensen. Solliciteer op deze functie wanneer je er klaar voor bent. Wacht niet te lang, want dan is hij straks vervuld. Hierna is het een kwestie van afwachten tot wij contact met je opnemen om een intake in te plannen. Na de intake wordt er een gesprek gepland met de opdrachtgever. 

 

Bekijk nu al onze vacatures voor ouderen 

Benut je je opgedane kennis en ervaring graag door lekker door te blijven werken na je 65e? Bekijk dan nu alle actuele vacatures voor ouderen op onze website. Of wil je meer weten over werken als 65 plusser klik dan hier.