Hospitality

In een digitaliserende samenleving wordt de ‘human touch’ steeds belangrijker. De persoonlijke ontvangst en vriendelijke glimlach als je ergens binnenkomt. Iedere werkgever wil graag de perfecte ontvangstbeleving creëren. Maar hoe vul je de parttime uren in? Hoe ga je om met bezetting als er steeds ruimere openingstijden zijn? We hebben een krappe arbeidsmarkt waarbinnen veel mensen op zoek zijn naar een fulltime baan. En bij voorkeur tijdens kantooruren.


Leuke bijbaan

Oudstanding speelt in op deze vraag met de inzet van de ervaren generatie. Juist zij zoeken vaak een parttime baan en hechten minder waarde aan de werktijden. De vroege uurtjes of juist in de vooravond, het sluit vaak heel goed aan bij de wensen van onze flexwerkers. Ook kortlopende projecten passen uitstekend. Want als je op zoek bent naar een leuke bijbaan, dan geniet je vaak van de flexibiliteit dat dit met zich meebrengt.

Hospitality vacatures

Binnen hospitality is er veel behoefte aan flexibele invulling van uren en diensten. Altijd banen waarin het contact met mensen centraal staat. Bent u ook op zoek naar flexibele aanvulling op uw personeelsbestand? Wij kunnen u helpen. We hebben al veel ervaring met onderstaande functies binnen de hospitality.

  • Host
  • (oproep)receptionist
  • Suppoost
  • Portier
  • Evenementbegeleider

Bekijk hier onze openstaande vacatures op het werkgebied hospitality.

Inschrijven
Op zoek naar tijdelijk, vast of oproepwerk en ben je flexibel inzetbaar? Schrijf je hier in:
Inschrijven
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op!
Contact
Vacature aanmelden
Meld uw vacature direct aan
Vacature aanmelden