Close Menu

Over ons

Oudstanding is sinds 1998 dé arbeidsintermediair voor mensen van 45 tot 75 jaar. Wij werken actief aan het vergroten van kansen van de ervaren generaties op de arbeidsmarkt. Hiermee leveren we voor nu en voor de toekomst een zinvolle bijdrage aan het economisch verkeer. Oudstanding investeert in duurzame inzetbaarheid en optimaliseert de toegang tot de arbeidsmarkt voor ervaren werkzoekenden. 

De afgelopen jaren is de vraag vanuit het bedrijfsleven naar ervaren en flexibel inzetbare werknemers sterk toegenomen. Wij spelen hier adequaat op in. Hierbij blijft de bemiddeling van mensen die met pensioen zijn, een sterk en belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Wij hebben enorme ervaring met een diversiteit aan arbeidsmarktvraagstukken. Wij weten dan ook exact wat er leeft onder onze doelgroep.

Werkgevers die de kwaliteiten van de verschillende generaties weten te benutten kunnen optimaal inspelen op de demografische ontwikkelingen. Dit getuigt niet alleen van verstandig economisch handelen, maar het levert ook een waardevolle bijdrage aan het oplossen van de problemen van de toenemende vergrijzing en ontgroening.

Onze opdrachtgevers zijn zowel top 20 organisaties als het grotere MKB en instellingen in de zorg en het onderwijs.

De basis van het succes draait om ‘de mentale fitheid’ van kandidaten en medewerkers.

 

DOELGROEP

Organisaties hebben logischerwijs een voorkeur voor werknemers die echt het verschil maken. Ervaren medewerkers van middelbare leeftijd of ouder zijn vaak niet de eerste keuze als bedrijven nieuw personeel aannemen. Dat is jammer, want ze nemen heel wat meer mee dan ervaring alleen. Zij brengen hun motivatie en brede kennis mee naar de werkvloer, de directie, de klas en al die andere plaatsen waar ze van onschatbare waarde zijn. Zij zijn onze mensen met een +. Kortom: mensen met een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. 

AOW-gerechtigden

Mensen van 65 jaar en ouder zijn in de regel met (pre)pensioen of gaan binnenkort met pensioen. Ze hoeven niet meer te werken, maar ze willen wel graag nuttig en actief bezig blijven. Ze zoeken vooral flexibel praktisch werk, zoals dienstverlenende werkzaamheden of productiewerk op oproepbasis. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd en vastbesloten om er iets van te maken.

Onze opdrachtgevers blijken in de praktijk heel tevreden over deze ervaren werknemers. Vooral hun betrouwbaarheid, aanpassingsvermogen, loyaliteit en flexibiliteit komen in onderzoek naar voren als sterke punten. Ze zijn tevens niet duur ten opzichte van andere krachten die op oproepbasis worden ingezet.

Oudstanding draagt werknemers van 65+ een warm hart toe. Jongere werknemers zijn echter ook zeer welkom om zich in te schrijven

- Oudstanding Groep B.V. heeft nog 2 labels: Autoreset en De Nieuwe Koetsiers -

Vacature aanmelden
Meld uw vacature direct aan
Vacature aanmelden
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op
Contact