Close Menu

Onderwijs

Oudstanding Onderwijs bemiddelt in ondersteunende- en onderwijsgevende functies voor onderwijsinstellingen via de uitzendformule, op basis van een wervingsfee of projectbasis. Zo voorzien we in onder andere conciërges, facilitair medewerkers, secretariële ondersteuning, stage en/of scriptiebegeleiders en schoolhoofden.

Naast (inval)leerkrachten binnen het basisonderwijs bemiddelen we ook docenten in het voortgezet en middelbaar onderwijs.

Oudstanding faciliteert de tentamenorganisatie 

Bij verschillende onderwijsinstellingen spelen we een grote rol in de tentamenorganisatie.

Naast het werven en selecteren van surveillanten zorgen we er ook voor dat ze regelmatig getraind worden zodat de regelgeving vanuit het tentamenreglement nauwkeurig opgevolgd wordt. Verder werken wij met een gelaagdheid in functies c.q. aansturing waardoor er per tentamenperiode honderden surveillanten tegelijkertijd ingezet kunnen worden.  

Oudstanding Onderwijs biedt een full service concept. We nemen door u aangewezen processen, voorafgaand en na afloop van de tentamens, in zijn geheel over. Hierdoor worden medewerkers van de faculteit ontlast.

Gezien onze jarenlange ervaring zijn wij in staat onze klanten op een inhoudelijke manier te adviseren en begeleiden bij het professionaliseren van de tentamenorganisatie. Middels ons online plansysteem zijn wij goed ingericht om complexe planningen over te nemen.

Wij werken in heel Nederland voor universiteiten, hogescholen, middelbare scholen en (speciaal) basisonderwijs. Referenties kunnen desgewenst worden verstrekt.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Oudstanding Onderwijs voor een vrijblijvende kennismaking.

Vacature aanmelden
Meld uw vacature direct aan
Vacature aanmelden
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op
Contact