Gastvrouw en gastheer vacatures

Blijven werken nadat je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt heeft veel voordelen. Ben je het hiermee eens en ben je op zoek naar een mooie functie die perfect bij je past? Dan staat Oudstanding je maar al te graag bij. Tussen de vacatures van Oudstanding vind je leuke gastvrouw en gastheer vacatures. Een baan die je op het lijf geschreven is als je graag voor mensen klaar staat en er alles aan doet om ze het naar de zin te maken. Lees hier wat voor vacatures we hebben en hoe je kunt solliciteren.
 

Wat zijn de werkzaamheden van een gastvrouwen en gastheren?

Als gastvrouw of gastheer is het erg belangrijk dat je gastvrij bent. Je ontvangt gasten bij binnenkomst met een warm welkom en je zorgt ervoor dat ze tevreden weer weggaan. Zijn er vragen, dan sta jij klaar om ze met een glimlach op je gezicht te beantwoorden. Als gasten iets nodig hebben, regel je dit met alle plezier. Het is zeer belangrijk om representatief en vriendelijk te zijn, aangezien jij vaak het eerste aanspreekpunt bent met wie de gast in aanraking komt. Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf. 

Tot je takenpakket behoort vaak ook het ontzorgen van de medewerkers op de plek waar je werkzaam bent. Bijvoorbeeld het aankleden en verzorgen van bepaalde ruimtes of het rondbrengen van hapjes en drankjes. Het is dus belangrijk dat je gastvrij bent, dat klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel bij je staat en dat je er representatief uitziet. Naast gastvrijheid is probleemoplossend denkvermogen en een sociaal karakter cruciaal voor deze functie. 
 

Vacatures gastvrouw en gastheer

Klinkt een functie als gastvrouw of gastheer je als muziek in de oren? En vind je het een fijn idee om midden in de samenleving te blijven staan door middel van een leuke baan? Bekijk dan alle nieuwe vacatures van Oudstanding. De vacatures voor gastvrouw en gastheer die we hebben zijn erg divers en sociaal ingericht. Zo blijf je actief op sociaal gebied. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje tussen alle gastheer en gastvrouw vacatures
 

Waar ga je aan de slag als gastheer of gastvrouw?

Je kunt als gastheer of gastvrouw aan de slag op diverse locaties. Zo zie je vaak dat er gastheren en gastvrouwen werkzaam zijn in ziekenhuizen, gemeentehuizen, in de horeca, op evenementen of op kantoor. Omdat er zoveel opties zijn, is er altijd een branche en locatie die bij je past. 
 

De voordelen van blijven werken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de pensioengerechtigde leeftijd door te blijven werken. Dit is niet voor niets. Het heeft namelijk vele voordelen voor je welzijn. Zo blijf je als je werkt lekker in beweging en ben je altijd in de weer. Dit houdt je jong. Ook op sociaal gebied blijf je actief. Mee blijven draaien in de maatschappij zorgt voor een positief zelfbeeld. 

Als oudere medewerker heb je in je carrière al veel kennis en ervaring opgedaan. Dit is erg waardevol voor werkgevers en collega's. Je kunt echt je steentje bijdragen en je kennis overdragen op anderen. Natuurlijk is het ook op financieel vlak voordelig om te blijven werken. Dus heb je de fitheid en motivatie om te blijven werken en voel je je er prettig bij? Blijf dit dan vooral doen. 
 

Over Oudstanding

Oudstanding is al 25 jaar hét uitzendbureau voor de ervaren generatie. Bij ons vind je leuke en uitdagende banen voor senioren, voornamelijk binnen het onderwijs, de hospitality en de zorg. Of je nu in een kleinschalige organisatie of juist het grote MKB werkzaam wil zijn, wij kunnen elke oudere die graag wil blijven werken koppelen aan een passende en fijne werkgever. Oudstanding is een innovatieve en gedreven organisatie. We werken graag mee aan pilots, omdat je op deze manier de arbeidsmarkt blijft ontwikkelen en uitdagen.
 

Solliciteer direct op je favoriete vacature

Word je enthousiast van het idee om te blijven werken? Kan en wil je nog werken? En denk je dat Oudstanding de perfecte partner is in jouw zoektocht naar een leuke functie als gastheer of gastvrouw? Kijk dan tussen alle actuele vacatures en solliciteer direct op een functie waar je enthousiast van wordt. We raden je aan om snel te solliciteren, want dan heb je de minste kans dat de vacature door iemand anders wordt ingevuld. Vervolgens wordt er door het enthousiaste team van Oudstanding contact met je opgenomen voor het plannen van een intake. Als alles goed verloopt, plannen we een gesprek in met de opdrachtgever.

Wie weet vind je tussen onze vacatures je droombaan voor je tweede carrière. Bekijk hier al onze vacatures als gastvrouw of gastheer.

Inschrijven
Op zoek naar tijdelijk, vast of oproepwerk en ben je flexibel inzetbaar? Schrijf je hier in:
Inschrijven
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op!
Contact