Receptie medewerker vacatures

De pensioengerechtigde leeftijd bereiken is een nieuwe fase in je leven. Echter betekent dit niet dat je moet stoppen met werken. Ben je het daarmee eens en ben je op zoek naar een leuke functie die bij jou past? Dan vind je bij Oudstanding diverse receptie medewerker vacatures. Deze baan is ideaal voor mensen die graag dienstbaar zijn en er alles aan doen om anderen op hun gemak te stellen. Lees hier meer over de beschikbare receptie vacatures en hoe je kunt solliciteren.

Wat houdt het werk van een receptie medewerker in?

Als receptie medewerker is het van groot belang dat je gastvrij bent. Als baliemedewerker verwelkom je gasten en ben je hét visitekaartje van het bedrijf. Naast het helpen en te woord staan van gasten, het beantwoorden van telefoontjes en het inplannen van afspraken horen verschillende administratieve werkzaamheden ook bij je takenpakket. Het is heel belangrijk dat je representatief en vriendelijk bent. Als je op zoek bent naar een sociale baan, dan is een baan als receptionist misschien wel je droombaan. 

Vacatures receptie medewerker

Spreekt het idee van werken als receptionist je aan? Vind je het fijn om betrokken te blijven bij de samenleving door te blijven werken? Bekijk dan de nieuwste receptie medewerker vacatures van Oudstanding. De vacatures voor receptie medewerker zijn zeer sociaal ingericht, zodat je ook na je pensioengerechtigde leeftijd actief blijft op sociaal gebied. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje tussen alle beschikbare vacatures voor receptie medewerkers.

Waar kun je aan de slag als receptie medewerker?

Het leuke aan het werk als receptionist is dat je op verschillende locaties aan de slag kunt. Denk aan:
 

  • Ziekenhuizen;
  • Andere zorginstellingen;
  • Tandartsen;
  • Hotels;
  • Gemeentehuizen;
  • Horecagelegenheden;
  • Kantoren. 

Er is dus altijd een locatie en vacature te vinden die bij jouw interesses en kennis past. 

Waarom blijven werken?

Het is een groeiende trend dat steeds meer mensen ervoor kiezen om actief te blijven werken na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Dit is geen verrassing, gezien de vele voordelen die het met zich meebrengt voor je welzijn. Door te blijven werken blijf je in beweging en ben je voortdurend bezig, wat je jeugdig houdt. Bovendien helpt dit mee aan het actief blijven op sociaal gebied, wat resulteert in een positiever zelfbeeld.

Gedurende je carrière heb je al veel waardevolle kennis en werkervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring neem je mee naar je nieuwe werk, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren. Vergeet ook niet de financiële voordelen van blijven werken na de pensioengerechtigde leeftijd. Het biedt extra inkomsten en financiële stabiliteit, waardoor je meer vrijheid hebt om van het leven te genieten zonder financiële zorgen.

Dus heb je nog steeds de energie, motivatie en het verlangen om te blijven werken? Dan is het absoluut aan te raden om deze mogelijkheid te benutten. Blijven werken is een waardevolle en lonende ervaring, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied.

Over Oudstanding

Oudstanding heeft zich de afgelopen 25 jaar bewezen als hét toonaangevende uitzendbureau voor de ervaren generatie. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van boeiende en uitdagende banen voor senioren, met name in de onderwijssector, de hospitality branche en de zorg. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinschalige organisatie of juist wilt werken binnen een groot MKB-bedrijf, wij kunnen elke oudere werknemer die graag actief wil blijven verbinden aan een passende werkgever.

Oudstanding onderscheidt zich als een innovatieve en gedreven organisatie. We zijn altijd bereid om deel te nemen aan pilotprogramma's, omdat we geloven dat dit essentieel is om de arbeidsmarkt voortdurend te ontwikkelen. Door actief betrokken te zijn bij deze initiatieven, kunnen we onze kandidaten en werkgevers de best mogelijke diensten bieden.

Bij Oudstanding begrijpen we dat ervaren professionals waardevolle troeven zijn in het moderne werkveld. We streven ernaar om de talenten en vaardigheden van oudere werknemers te benutten en hen te helpen bij het vinden van zinvol werk dat aansluit bij hun interesses en expertise. Met onze deskundige begeleiding en ons uitgebreide netwerk van werkgevers lukt dit vrijwel altijd.

Divers aanbod receptie vacatures

Word je enthousiast van het idee om actief te blijven op de arbeidsmarkt? Ben je fit genoeg om te werken en denk je dat Oudstanding de ideale partner is in je zoektocht naar een leuke baan als receptie medewerker? Neem dan een kijkje tussen onze actuele vacatures en solliciteer direct op de functie waar je blij van wordt. 

Heb je een passende receptionist vacature gevonden? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren, voordat de functie al is vervuld. Na je sollicitatie zal het enthousiaste team van Oudstanding contact met je opnemen om een intakegesprek in te plannen. Als alles voorspoedig verloopt, regelen we een ontmoeting met de opdrachtgever.

Wie weet ontdek je tussen onze vacatures wel jouw droombaan voor een tweede carrière. We geloven in jouw kunnen en helpen je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging die perfect bij je past. Aarzel niet en zet vandaag nog de eerste stap om aan de slag te gaan als receptionist.