Vacature tentamensurveillant

Waarom zou je stoppen met werken als je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt? Blijven werken als oudere heeft ontzettend veel voordelen. Vind jij graag nog een leuke functie die helemaal bij je past? Werk je graag met jongeren en zie je jezelf als een zorgzaam persoon? Ga dan aan de slag als tentamensurveillant.

Wat doe je als surveillant?

Bij Oudstanding hebben we nu de leuke vacature tentamensurveillant in zowel Amsterdam als Utrecht. Als tentamensurveillant houd je toezicht bij tentamens. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Naast het surveilleren en het bewaren van de rust zorg je ervoor dat de studenten worden geregistreerd en zie je erop toe dat er niet wordt gefraudeerd. Het gaat in dit geval om een functie op oproepbasis. 

Herken jij jezelf hierin?

Misschien klinkt dit je als muziek in de oren, maar vraag je je af of je wel geschikt bent voor deze functie. Als je sociaal, communicatief én stressbestendig bent, kom je al een heel eind. Verder is het vereist dat je de Nederlandse taal goed beheerst en erg fijn als je ook een aardig woordje Engels spreekt. Wat nog belangrijk is, is dat je geen moeite hebt met een lange tijd staan en lopen. De overige functie eisen vind je in de vacature. Of wil je meer weten over werken als 65 plusser, dan klik je hier.

Procedure solliciteren

Loop je warm voor deze functie en zie je jezelf al helemaal zitten voorin de klas? Dan leggen we je graag uit hoe solliciteren in zijn werk gaat. Op de vacature pagina kun je ervoor kiezen om direct te solliciteren. Hier vul je je gegevens in en voeg je je CV en motivatie toe. Vervolgens neemt het team van Oudstanding contact met je op om een intake in te plannen. Gaat dit soepel en heb je hierna nog steeds interesse? Dan plannen we een gesprek in met de opdrachtgever. Wacht niet te lang met solliciteren, want straks is de vacature al vervuld!

 

 

vacature tentamensurveillant

Direct solliciteren!

Dus zou je dolgraag aan de slag gaan als tentamensurveillant? Wacht dan niet langer en waag de gok door te solliciteren op deze functie. Vertrouw op je kennis en ervaring en wie weet ben je binnenkort wel een leuke baan rijker. We hebben in verschillende plaatsen vacatures voor tentamensurveillant. 

Meer over Oudstanding

Oudstanding is al ruim 20 jaar specialist in het koppelen van senioren aan de best passende werkgevers. Wij geven niet op tot we perfecte match hebben gevonden. We richten ons voornamelijk op functies binnen het onderwijs, de zorg en de hospitality. Waarom we dit doen? We zijn ervan overtuigd dat alle opgedane kennis en ervaring in een mensenleven zeer waardevol en welkom is binnen bedrijven.

Inschrijven
Op zoek naar tijdelijk, vast of oproepwerk en ben je flexibel inzetbaar? Schrijf je hier in:
Inschrijven
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op!
Contact