Hét uitzendbureau voor senioren

Waarom zou je stoppen met werken als je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt? Ook na je pensioen is er nog genoeg te doen. Werken als senior heeft heel veel voordelen, waaronder het doorgeven van alle opgedane kennis en ervaring aan een jongere generatie. Blijf je graag werken? Dan heeft Oudstanding als senioren uitzendbureau de leukste vacatures.

uitzendbureau voor senioren

 

Hoe kan Oudstanding mij helpen?

Oudstanding is hét uitzendbureau voor senioren, al ruim 20 jaar. Met de meest uiteenlopende en uitdagende vacatures voor de ervaren generaties heeft Oudstanding voor iedere senior die wil blijven werken een passende functie. Opgedane kennis en ervaring in een mensenleven zijn namelijk zeer waardevol en welkom binnen diverse bedrijven. Oudstanding ziet dit en weet wat er leeft binnen de doelgroep. Zo wordt elke medewerker gekoppeld aan de juiste werkgever. 

Een belangrijk onderdeel van de werkwijze is meewerken aan pilots van nieuwe concepten. Een voorbeeld van een nieuw concept is het laten samenwerken van jeugd en ouderen, om tekorten op de arbeidsmarkt op te lossen en jong en oud van elkaar te laten leren. Het is duidelijk gebleken dat iedereen hier altijd graag aan meewerkt.

 

 

Soorten vacatures

Oudstanding heeft diverse soorten vacatures voor senioren als vaste baan, voornamelijk binnen de zorg, het onderwijs en de hospitality hebben wij een groot bestand aan werkgelegenheid. Voorbeelden van functies die worden aangeboden zijn het tanken van auto’s, het bezorgen van medicijnen of het surveilleren bij een tentamen. Het zijn stuk voor stuk functies waarbij je op sociaal gebied actief blijft, omdat je bijvoorbeeld een praatje kunt maken met collega’s, klanten, studenten of patiënten. De opdrachtgevers zijn zowel top 20 organisaties als het grotere MKB en instellingen in de zorg en het onderwijs. In al deze branches hebben ze al ruime ervaring met het samenwerken met ouderen.

 

Kan ik mij aanmelden bij een senioren uitzendbureau?

Zolang je nog wilt en kan werken én behoort tot de ervaren generatie, kun je je aanmelden bij Oudstanding. Het is belangrijk dat je je graag nuttig wilt maken en dat je jezelf ziet als iemand die nog steeds middenin de samenleving staat. Verder is er niets wat je in de weg staat om eens kennis te komen maken bij de medewerkers van Oudstanding, die je heel graag verder helpen. Er is werkgelegenheid voor u door bijna heel Nederland.

 

Wat kan ik verwachten?

Als je hebt besloten om de uitdaging aan te gaan, dan is de eerste stap een kijkje nemen tussen de openstaande vacatures. Kies een vacature die je aanspreekt en waar je enthousiast van wordt. Voel je vrij om op deze functie te solliciteren zodra je er klaar voor bent. Is dit gelukt? Dan neemt Oudstanding contact met je op om een intake in te plannen. De volgende stap is het plannen van een gesprek met de opdrachtgever. 

 

Neem een kijkje tussen de actuele vacatures

Dus, wil je lekker blijven werken na de pensioengerechtigde leeftijd omdat je je opgedane kennis en ervaring graag benut? En vind je het fijn om lekker in beweging te blijven en regelmatig een praatje te maken met nieuwe contacten? Ga de uitdaging dan nu aan en bekijk alle actuele vacatures.

Neem contact op

* Velden met een * zijn verplicht