Vacatures voor senioren

Veel mensen denken bij de pensioengerechtigde leeftijd automatisch aan stoppen met werken. Maar waarom? Blijven werken als senior heeft ontzettend veel voordelen. Als je graag blijft werken, biedt Oudstanding de uitkomst met de leukste vacatures voor senioren die graag nog bezig blijven. 

Waarom kiezen voor senioren vacatures bij Oudstanding?

Oudstanding biedt uiteenlopende en uitdagende senioren vacatures aan. Jouw opgedane kennis en ervaring zijn zeer welkom binnen verschillende organisaties. Oudstanding heeft voor iedere ervaren senior een passende functie. Door nieuwe mogelijkheden te zien voor ervaren medewerkers, te weten wat er leeft binnen de doelgroep en mee te werken aan pilots voor nieuwe concepten is Oudstanding al ruim 20 jaar dé arbeidsintermediair voor de ervaren generaties. 

Oudstanding gelooft dat meewerken aan pilots voor nieuwe concepten een positieve invloed heeft op de arbeidsmarkt. Een voorbeeld hiervan is het laten samenwerken van senioren met de jeugd. Op deze manier worden tekorten op de arbeidsmarkt opgelost en leren jong en oud van elkaar. Zowel jong als oud werkt hier altijd graag aan mee.

vacatures senioren

 

 

 

De voordelen van werken als senior

Werken als senior heeft ontzettend veel voordelen. Als ervaren generatie heb je al veel kennis en ervaring opgedaan. Veel organisaties kunnen deze kennis goed gebruiken. En hoe fijn is het voor jezelf om dit over te dragen aan een jongere generatie? Naast het doorgeven van kennis, blijf je lekker in beweging. Je moet immers met regelmaat naar je werk toe en daar eventueel ook nog bewegen. Ook op sociaal gebied blijf je actief. Je doet veel nieuwe contacten op en hebt elke werkdag een gezellig praatje. Tot slot heeft blijven werken na het pensioen veel financiële voordelen. 

Senioren vacatures in diverse branches

Qua soort vacatures richt Oudstanding zich voornamelijk op het onderwijs, de zorg en hospitality. Denk aan het surveilleren bij een tentamen, het bezorgen van medicijnen voor een apotheek, het tanken van auto’s op een wagenpark of het uitdelen van materialen in een ziekenhuis. De opdrachtgevers variëren van top 20 organisaties tot het grotere MKB tot instellingen in de zorg en het onderwijs. 

Ben ik geschikt?

Je vraagt je misschien af, kom ik hier wel voor in aanmerking? Om je gerust te stellen: als je nog kan én wil werken en behoort tot de ervaren generatie, dan ben je zeker geschikt. Ook is het belangrijk dat je je graag nuttig wil maken en dat je jezelf ziet als iemand die middenin de samenleving staat. 

Hoe werkt het?

Ga jij de uitdaging graag aan? Neem dan een kijkje tussen de vacatures. Zie je er een die je aanspreekt, dan kun je hierop solliciteren. Als dit is gelukt, neemt Outstanding contact met je op voor een intake. Vervolgens wordt er een gesprek met de opdrachtgever gepland. 

Bekijk alle senioren vacatures 

Ga jij de uitdaging graag aan? Bekijk dan de openstaande vacatures! Schroom niet om bij vragen of voor meer informatie contact op te nemen.