Close Menu

Over ons

Oudstanding is sinds 1998 dé arbeidsintermediair voor mensen van 45 tot 75 jaar. Wij werken actief aan het vergroten van kansen van de ervaren generaties op de arbeidsmarkt. Hiermee leveren we voor nu en voor de toekomst een zinvolle bijdrage aan het economisch verkeer. Oudstanding investeert in duurzame inzetbaarheid en optimaliseert de toegang tot de arbeidsmarkt voor ervaren werkzoekenden. 

De afgelopen jaren is de vraag vanuit het bedrijfsleven naar ervaren en flexibel inzetbare werknemers sterk toegenomen. Wij spelen hier adequaat op in. Hierbij blijft de bemiddeling van mensen die met pensioen zijn,  een sterk onderdeel van het bedrijf

Wij hebben enorme ervaring met een diversiteit aan arbeidsmarktvraagstukken. Wij weten dan ook exact wat er leeft onder onze doelgroep.

Werkgevers die de kwaliteiten van de verschillende generaties weten te benutten kunnen optimaal inspelen op de demografische ontwikkelingen. Dit getuigt niet alleen van verstandig economisch handelen, maar het levert ook een waardevolle bijdrage aan het oplossen van de problemen van de toenemende vergrijzing en ontgroening.

Onze opdrachtgevers zijn zowel top 20 organisaties als het grotere MKB en instellingen in de zorg en het onderwijs.

De basis van het succes draait om ‘de mentale fitheid’ van kandidaten en medewerkers.


- Oudstanding Groep B.V. heeft nog 2 labels: Autoreset en De Nieuwe Koetsiers -

Inschrijven
Op zoek naar tijdelijk, vast of oproepwerk en bent u flexibel inzetbaar? Schrijf u hier in
Inschrijven
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op
Contact